May 2021
Nisan 2021'de ÇMK

Suyun Gözyaşları arşivine 2 yeni eğitim daha ekledi!

sg_nisan1

sg_nisan2

Suyun Gözyaşları ekibimiz eğitimlerine devam ediyor! Ekibimiz 3 Nisan Cumartesi günü Araştırmacı Geri Dönüşümcüler Ekibi ile, 10 Nisan 2021 Cumartesi günü ise Sarıyer Turgut Akan İlkokulu birlikte çok güzel eğitimler gerçekleştirdi. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz ve yeni su koruyucularımızı tebrik ederiz.

ÇMK Akademi ile İTÜ GVO Özel Ekrem Elginkan Lisesi'ndeydik!

itügvo

ÇMK Akademi kapsamında İTÜ GVO Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerinin çevre farkındalığını yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen sürdürülebilirlik eğitimlerine konuk olduk.15 Nisan 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen eğitimimize kulüp üyelerimiz Furkan Can Akalın, Serra Selin Övez ve Necati Görkem Aydoğan konuşmacı olarak katılırken, 22 Nisan 2021 Perşembe günkü ikinci oturum eğitimimiz kulüp üyelerimiz Elif Mürtekin, Sena Hacıisaoğlu ve Mustafa Burak Hız tarafından verildi.
"Sürdürülebilir Çevre" konulu eğitimlerde İklim Krizi, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm, Sürdürülebilir Moda, Sürdürülebilir Kent Yaşamı, Su Kaynakları, Su Ayak İzi, Endüstriyel Hayvancılık gibi konu başlıkları konuşuldu.
Eğitimlerimize katılan İTÜ GVO Ekrem Elginkan Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Havadan Sudan'ın ilk sayısı çıktı!

havadan_sudan

Suyun Gözyaşları ekibimizin hazırladığı çocuk dergisi Havadan Sudan dergimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yayınlandı. Keyifli okumalar!

23 Nisan'da miniklerle yer değiştirdik!

23nisansg

23 Nisan’da miniklerimizin sorup bizim cevapladığımız bilgi yarışmamızla Youtube’daydık! Konuğumuz Sihirli Annem dizisinden Çilek rolüyle tanıdığımız Zeynep Özkaya! Miniklerimizin 23 Nisan için çizdiği resimlerin de bulunduğu videomuzu izlemek için Suyun Gözyaşları YouTube kanalına uğramayı unutmayın!

İklim Adaleti atölyemizde Efe Baysal bizimleydi!

iklim_adaleti

27 Nisan 2021 Salı günü SEG “İklim Adaleti” workshopumuzun ilk grubu gerçekleştirildi. Bizlere eşlik eden Sayın Efe Baysal’a ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz!
İkinci grubun workshopu ise 4 Mayıs 2021 Salı günü gerçekleştirilecek.