ÇMK Banner

22
Nis 2021
Mart 2021'de ÇMK


İlk online teknik gezimizdeydik!

online_teknik


ÇMK olarak düzenlediğimiz teknik geziler bu dönem online olarak bizimle! 6 mart Cumartesi günü ilk online teknik gezimizde İSKİ Baltalimanı Biyolojik Atıksu Tesisi'nde İnşaat Mühendisi Kontrol Amiri Akın Arslan eşliğinde misafir olduk! 


Bahçeköy Türkan Efe İlkokulu minikleri ile buluştuk!

sg_mart_


Suyun Gözyaşları ekibimiz bahar döneminin ilk eğitimini 10 Mart Çarşamba günü Sarıyer Bahçeköy Türkan Efe İlkokulu'nda gerçekleştirdi. Yeni su koruyucularımıza katılımları için teşekkür ederiz.


15. Çevre Buluşmaları'nda sizlerleydik!

cb_15


10 Mart Çarşamba günü 15. Çevre Buluşmaları etkinliğimiz bölümümüzden mezun olan ve şu anda Süleyman Demirel Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde Araştırma Görevlisi olan Umut Bekçi'nin katılımıyla gerçekleştirildi. katılımıyla gerçekleştirildi. Sayın Umut Bekçi deneyimlerini paylaştığı sunumunun ardından katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.


 Staj Bilgilendirme toplantısındaydık!

 

staj


10 Mart Çarşamba günü staj komisyonu başkası sayın Doç. Dr. Alpaslan Ekdal hocamız ile Zoom platformu üzerinden stajla ilgili sorularımıza cevap olacak bir staj bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Bize vaktini ayıran sevgili hocamıza ve yoğun ilginize teşekkür ederiz.


22 Mart'ta Söz Suda'ydı!

sozsuda

 

22 Mart Dünya Su Günü'nde İstanbul Tıp Öğrencileri Birliği ile beraber suyun tıp bilimindeki önemi ve sürdürülebilir su yönetimini irdeledik. İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seval Sözen ve İstanbul Tıp Fakültesi Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Anabilim Dalı Üyesi Prof. Dr. Mine Karagülle'nin katılımları ile "22 Mart'ta Söz Suda" dedik!


İklim değişikliğine karşı sen de harekete geç!


cop26

 

 İklim değişikliğine karşı şimdi harekete geç!

27 Mart Cumartesi günü COP26 İklim Değişikliği Farkındalığı ve Teknoloji Çözümleri, Hello Tomorrow Türkiye tarafından British Council UK Alumni İklim Değişikliği Hibesi desteği ile düzenlenen seminerimizi gerçekleştirdik. İklim değişikliğinin gerçeklerini, son durumunu ve iklim değişikliğine karşı neler yapabileceğini konuştuğumuz bu güzel seminer için Hello Tomorrow Türkiye ekibine ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.


 


Copyright © 2021 by İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü. Tüm hakları saklıdır.

 



Haberlerimizi daha yakından takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımız:
Instagram
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
İletişim : cmk@itu.edu.tr