ÇMK Banner

31
Ara 2020
Kasım 2020'de ÇMK


Hatay'ın ağaçlandırılmasına biz de destek olduk!


bagis_cmk


Son zamanlarda ülkemizin birçok farklı bölgesinde yaşanan orman yangınları ekosistemimizi her geçen gün derinden etkiliyor. Yaşam kaynağımız ve hayvanların yuvası olan ormanların yaşatılması ve geri kazanılması için gerekeni yapmak adına Hatay ağaçlandırması için OGEM-VAK’a 42 yıllık geçmişine ithafen her yıl için ve kulübümüzün üç projesi için birer fidan olmak üzere 45 fidan bağışında bulunduk.


Dönemin ilk Çevre Buluşmaları'nı gerçekleştirdik!

cb_11


11 Kasım Çarşamba günü dönemin ilk Çevre Buluşmaları etkinliğini, bölümümüzden mezun olan Borusan EnBW ‘de rüzgar ve güneş enerjisi mühendisi Samet Tüzünoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdik. Samet Bey’in eğitim ve iş hayatı, kişisel gelişim süreci ve enerji sektörü üzerine yaptığı sunumun ardından sorularımızı cevaplandırdı. Mezunumuza ve katılan herkese çok teşekkür ederiz.


İlk YouTube canlı yayınımız: uniKuni ile Girişimci Sohbetler!

girisimci_sohbetler


29 Kasım Pazar günü Youtube kanalımızda "Girişimci Sohbetler" konu başlığı altında uniKuni’den  Kurucu Ortak İrem Tüzünalper ve Ceo Gökhan Özüm'ü ağırladık. Girişimcilik üzerine gerçekleştirdiğimiz hem keyifli hem de bilgilendirici bir sohbet oldu. Yayınımızı izleyen herkese teşekkür ederiz. Canlı yayınımızın kaydına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

uniKuni ile gerçekleştirilen keyifli sohbetin yanı sıra online eğitim dönemini daha verimli hale getirmek için, İTÜ Çevre Mühendisliği Instagram hesabı takipçilerinden bir üniversite öğrencisine Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık hediye edildi.

unikuni_hediye


Copyright © by İTÜ Çevre Mühendisliği Kulübü. Tüm hakları saklıdır.



Haberlerimizi daha yakından takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımız:
Instagram
Twitter
Facebook
Linkedin
Youtube
İletişim : cmk@itu.edu.tr