Oca 2021
Aralık 2020'de ÇMK

İşaret dili ile tanışma atölyesindeydik!

isaret_dili

5 Aralık Cumartesi günü SEG ekibi Sayın Seren Hanoğlu ile birlikte "İşaret Dili İle Tanışma" atölyesini gerçekleştirdi. Hanoğlu, bazı temel konulara değinip ekibi bilgilendirirken minik bir işaret dili eğitimi de verdi. Bütün katılımcılarımıza teşekkür ederiz!

Çocuklarla nasıl daha etkili iletişim kurabiliriz dedik!

SG_atolye

16 Aralık Çarşamba günü Suyun Gözyaşları ekibi Klinik Psikolog Bedia Kalemzer Karaca’nın katılımıyla birlikte "Çocuk Çalışmalarında Etkili İletişim" başlığıyla dönemin ilk atölye çalışmasını gerçekleştirdi.

12. Çevre Buluşmaları Japonya'da!

cb12

23 Aralık Çarşamba günü 12.Çevre Buluşmaları etkinliği kapsamında bölümümüzden mezun olmuş ve şu anda Tokyo Üniversitesi'nde Nükleer Mühendislik Yüksek Lisans eğitimi gören Anıl Can Yıldırım'ı ağırladık.

Suyun Gözyaşları, Tire Dört Eylül Ortaokulu'ndaydı!

sg_tire
24 Aralık Perşembe günü Suyun Gözyaşları ekibimiz dönemin ikinci eğitimini Giresun Tire Dört Eylül Ortaokulu’nda gerçekleştirdi. Katılan öğrencilerimizin ilgisine çok teşekkür ederiz. Bir sonraki eğitimimizi sabırsızlıkla bekliyoruz!